Stikkende smerter i nedre del av magen hva gjør deg kåt

eksempel leker, mens hos eldre kan det være mer alvorlig da det kan skyldes sykdommer i omkringliggende organer, forklarer hun. Kanskje du var fullstendig utsultet da du kom hjem og kastet i deg litt for mye mat, eller kanskje du har hatt en svært stressende uke og kjenner at magen er litt ekstra urolig. Du opplever et uforklarlig vekttap). Skyldes en tilstopping, kari. stikkende smerter i nedre del av magen hva gjør deg kåt

Videos

La vacca del manzo.

Stikkende smerter i nedre del av magen hva gjør deg kåt - Lommelegen

Årsaken til blindtarmbetennelse antas å være at blindtarmen går tett, og som regel skyldes dette avføring som har kilt seg fast - gjerne hvis man har litt hard mage. Ja: Da har du ikke eggløsningssmerter og er ikke gravid. Nei: Takvise smerter skyldes ofte smerter fra tarmen. Smerter i nedre del av magen. Det er fortsatt en del tilstander som må opereres, men ofte legges man inn og får kombinasjonsbehandlinger av antibiotika noe man ofte kommer i havn med. Andre symptomer på blindtarmbetennelse: Kvalme/brekninger, dårlig matlyst, forstoppelse. Du har feber samtidig med magesmertene.

Stikkende smerter i nedre del av magen hva gjør deg kåt - Smerter

Du har altså i vel 2 uker nå hatt kortvarige smerter i nedre del av mage, mye luftplager og oppblåst mage, samt løs avføring. Dersom plagene vedvarer, og du får feber eller økt diaretendens kan du oppsøke legen din for en undersøkelse, evt blodprøver og kanskje avføringsprøver. Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting. Ja: Smertene kan kanskje skyldes for mye magesyre. Årsaken til dette er at blindtarmsvedhenget kan sprekke. Det kan for eksempel være omgangssyke eller blindtarmbetennelse. Alle vil på et eller annet tidspunkt merke at det er noe galt. Derfor kan det være litt vanskelig å oppdage at det er akkurat blindtarmbetennelse en har. Mest sannsynlig er dette en ufarlig og forbigående tilstand, og skyldes økt gassdannelse i tarmen.

0 tanker om “Stikkende smerter i nedre del av magen hva gjør deg kåt

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *